Hybriddyr

Hybriddyr

I den her opgave skulle vi tage 2 dyr, og sætte dem sammen, så det skabte et tredje dyr, lærerne havde i forvejen valgt nogle billeder af dyr vi kunne bruge. Og vi kunne også godt bruge nogle billeder fra nettet hvis vi havde lyst

Jeg havde ikke rigtig nogle ideer til hvilke dyr jeg skulle sætte sammen i starten, jeg prøvede mig bare frem, og fandt noget som jeg synes kunne se sjovt ud. Så det første dyr blev en blanding mellem en kat og en hund.

Begge hybriddyr jeg lavede blev lavet i Photoshop, hvor jeg har arbejdet med forskellige effekter. Det andet dyr jeg lavede var en blanding mellem et marsvin og en løve.

Jeg synes det var en sjov og anderledes opgave, hvor vi skulle bruge alt det vi havde lært i Photoshop indtil videre. Alt lige fra masker, hue/saturation og brightness/contrast, havde lidt svært ved at komme i gang, men efter så synes jeg det gik fint nok. Men jeg vil nok arbejde videre med de forskellige ting i fremtiden.

kuu3-thomas

Læg din besked