Farvecirkel

Farvecirkel

Vi skulle lære om farver, hvor vi i løbet af ugen var der forskellige opgaver. Og man skulle bare nå at lave så mange opgaver man kunne nå at lave. I den første opgave skulle vi lave en farve cirkel, man kunne enten vælge at lave en simpel udgave eller en avanceret udgave. Jeg valgte at lave den avancerede, da jeg tænkte det ville blive sjovt og udfordrende. Vi startede med grundfarverne rød, gul og blå. jeg startede med at blande farverne blå og rød for at få lilla, hvorefter jeg blandede blå og gul for at få grøn. Og så skulle vi også lære at lave knækkede farver, fx hvis man vil have en knækket blå. Så tager man blå og tager farven som ligger overfor den og blander meget lidt i af den anden farve, som så er orange.

I anden opgave skulle vi vælge en af de billeder der hænger nede i kantinen, hvorefter vi så skulle vælge 2 komplementær farver fra farve cirkelen. Her valgte jeg blå og orange, da de var komplementær farver til hinanden. Vi havde også fået af vide at der skulle stå “KUU GAP”, og samtidig skulle vi også have en eller andet form, som fx kunne være en cirkel eller trekant. Her valgte jeg så at lave noget der skulle lige to hjørner i en firkant. Og så valgte jeg at teksten skulle være hvid for at bedst at kunne læse den.

I den her opgave skulle vi skulle skabe et billede med dybte i, jeg fik ret hurtigt ideen til et billede. Jeg tænkte først at jeg ville lave en skyline af København, men da jeg ikke kunne finde et ordenligt billede af det, så fandt jeg bare et tilfældigt billede af en skyline og tegnede den op i Illustrator. Så tænkte jeg det kunne være flot med nogle bjerge i baggrunden for at skabe dybte, så jeg fandt jeg et billede af en bjergkæde, som jeg så jeg så valgte at tegne op i Illustrator. Den måde jeg skabte dybten på, var at jeg startede med en meget mørke blå ved skylinen. og så valgte jeg bare en lysere og lysere blå, så jeg fik skabt dybten i billedet.

kuu3-thomas

Læg din besked