Billededigte

Billededigte

Opgave gik ud på at vi først skulle vælge et digt, hvor efter vi så skulle illustrere det. Og efter det skulle vi selv skrive et digt, hvor efter vi også skulle illustrere det.

Da vi skulle i gang med at skrive vores eget digt, tog jeg lidt tid før jeg kom i gang. Men efter jeg fik ideen kom jeg hurtigt i gang. Jeg valgte så at skrive et digt om min hund Luna.

Jeg lavede det hele i Illustrator hvor jeg brugte pen tool til at tegne illustrationerne op af hundene. Hvorefter jeg så delte digtet op og satte det ind i tegningerne af hundene.

Jeg synes det var en sjov og anderledes måde at arbejde med et digt på. Måske var det svært at skrive mit eget digt, men da jeg kom i gang var det meget let. Så alt i alt i fed opgave. Blev måske lidt presset til sidst fordi der var 5 tegninger der skulle laves, plus at jeg skulle op dele digtet og sætte det ind i illustrationerne af hundene, men jeg nåede det heldigvis.

kuu3-thomas

Læg din besked