Dystan og Rosenberg

Dystan og Rosenberg

Dystan & Rosenberg er et trykkeri, de lavere tryksager alt lige fra storformat og digitaltryk, de er miljøcertificerede med både svanemærket og FSC-mærket. Så alt det de producere er med omtanke for miljøet.

Inde i rummet med deres storformatprinter, har de maskiner til lidt af hvert. De har både en stor printer som kan trykke på stort set alle materialer, og så har de også en plotter

I den første uge var der ikke det store at lave, dagene gik for det meste med at opsevere hvordan livet hvorgik på et trykkerri. Det var mest meget små opgaver jeg fik. Jeg skulle blandt andent skære nogle mærker til, og så skulle jeg hjælpe med at få nogle plakater ind i nogle roll ups.

I anden uge var der lidt mere at lave, men det var en uge hvor de havde meget travlt. Jeg blev dog sat til at skære 15 plakater ud som de skulle bruge til en kunde. Ellers gik meget af tiden med at arbejde på min computer.

I tredje uge var rigeligt at lave, jeg skulle blandt andet samle et løs blad, som skulle bruges til en tandlæge. der var ca 2400-2500 løs blade som skulle samles og pakkes. de ca 1 og halvanden dag.

I fjerde uge og sidste uge, var der også okay meget at lave, min største opgave, var jeg skulle hjælpe med at pakke nogle brugsanvisninger, hvor jeg pakkede ca 60 kasser med 3000 brugsanvisninger i.

I fjerde uge og sidste uge, var der også okay meget at lave, min største opgave, var jeg skulle hjælpe med at pakke nogle brugsanvisninger, hvor jeg pakkede ca 60 kasser med 3000 brugsanvisninger i.

kuu3-thomas

Læg din besked