Logo opgave

Logo opgave

Vi skulle lave vores eget personlige logo, men inden vi gik i gang skulle vi lave en øvelse, hvor vi skulle vi optegne en hjort. Først startede vi med at tegne i hånden, hvor vi skulle prøve at forenkle den. Derefter skulle vi rentegne den i Illustrator.

Jeg startede med at lave et mindmap, for at finde ud af hvad jeg skulle have med i logo’et, hvor jeg blev enig med mig selv, at jeg ville bruge noget der betød noget for mig og noget jeg godt kan lide at lave.

Jeg brugte både illustrator og Photoshop til at lave mit logo, selve logo’et lavede jeg i Illustrator

Alt i alt synes jeg det var en fed og sjov opgave, men det lidt tid for mig at komme i gang, da jeg ikke var helt sikker på hvordan jeg ville lave logo’et. Det var lidt svære end jeg troede at udvælge det der betyder mest for mig. Og samtidig få det til at se enkel ud i et logo,.

kuu3-thomas

Læg din besked