Grafisk Novelle

Grafisk Novelle

Opgaven gik ud på at vi skulle lave en grafisk novelle, udfra en novelle vi havde læst i dansk. Min gruppe valgte novellen Veninder, som kort fortalt handler om forholdet mellem en datter og en mor.

MIn gruppe aftalte at jeg skulle stå for at tegne personerne i Illustrator. Men de andre skulle stå for de andre grafiske elementer i novellen, hvilket vi blev enig om var en rigtig god fordeling, da jeg var god til Illustrator.

Vi lavede det hele i Illustrator, jeg tegnede personerne efter egen fantasi, og de grafiske elementer blev også optegnet i Illustrator.

Det har været rigtig sjovt, spædende og udfordrende, at lave en grafisk novelle udfra en novelle man har læst. Lige fra at selv fantasere sig frem til hvordan personerne skulle se ud, og hvordan det skulle laves. Så alt i alt en sjov og anderledes måde at arbejde med grafisk design på.

kuu3-thomas

Læg din besked