Ren by Rar by

Ren by Rar by

Vi skulle lave en ren by kampagne hvortil vi skulle lave en film og animation, der relaterede til kampagnen.

Vi havde udarbejdet en samarbejdsaftale, som f.eks. Indebærer at vi respektere hinanden og hinandens meninger, vi har også aftalt at have møder hver morgen og eftermiddag.

Til videoen var vores tanke at lave en realistisk video, som kunne få et budskab igennem. Derfor valgte vi at bruge to personer, en som skulle smide skraldet, og en anden der skulle samle det op, og smide det i skraldespanden. Til gif’en valgte vi lave en simpel ide, hvor en animeret person skulle kaste noget skrald over i en skraldesprand.

Til videoen valgte vi at filme her på skolen ved en skraldespand, med Jens og Nicklas som skuespillere og mig som fotograf. Og nu hvor Stella var grafikkeren/animatoren i gruppen, skulle hun lave animationen, som hun valgte at tegne i Sai og så lave selve animationen i Photoshop.

Vi syntes at opgaven var lidt udfordrende, men sjov at lave vi er alle sammen blevet bedre til videoredigering, som vi lærte hvordan man gjorde i Photoshop

kuu3-thomas

Læg din besked