Produktdesign

Produktdesign

Vi skulle designe et motiv til at få printet det på kop, og det skulle enten laves i Photoshop eller Illustrator. Og så skulle vi også lære at bruge maskinen hvor man fik printet på sin kop.

Min ide var at lave et double exposure billede, hvor i man kan se hvem min yndlings klub er, og det ville jeg illustrere igennem et hjerte og et billede fra fodboldklubben.

Først designede jeg mit motiv/billede i Photoshop. Hvorefter jeg fik printet det ud, og skulle skære det til. Efter vi havde skåret det til skulle vi finde en kop og placere hvor vi ville have det, og så skulle vi sætte det fast med tape. Til sidst skulle vi have det i maskinen der skulle overfører billedet til koppen. Og til sidst skulle vi have det i vand i noget tid for at køle af.
Jeg synes det var en sjov og fed opgave, da vi selv måtte bestemme hvad vi ville have på koppen. Også sjovt at få lavet sin eget personlige kop.

kuu3-thomas

Læg din besked