Movieposter

Movieposter

Vi skulle vælge en film eller serie som vi kunne lide, derefter skulle vi vælge en scene eller noget fra filmen/serien som vi ville tegne op. Det skulle optegnes i Illustrator.

Min ide var at jeg ville optegne Hogwarts fra Harry Potter, da jeg synes det virkede til en sjov og spændende udfordring. Også fordi jeg synes Hogwarts er flot.

Min ide var at jeg ville optegne Hogwarts fra Harry Potter, da jeg synes det virkede til en sjov og spændende udfordring. Også fordi jeg synes Hogwarts er flot. Jeg valgte at sætte et billede af Hogwarts ind i Illustrator, for at kunne optegne/efterligne det. Og jeg brugte Pen Tool til at optegne det. Jeg synes det var en svær, spændende og sjov opgave at prøve at lave. Men alt i alt er jeg meget godt tilfreds med resultatet, det var en langvarig proces, da det tog ca. en uge at optegne.

kuu3-thomas

Læg din besked